Concert voor Stefaan - International Opera Academy

In 2010 overleed Stefaan Brusseel, voorzitter van Willemsfonds Oostende vzw. Als hulde aan Stefaan, als herinnering aan zijn liefde voor muziek en als eerbetoon voor de inzet waarmee hij klassieke muziek promootte en jonge muzikanten een podium bood, wordt vanaf 2012 jaarlijks een huldeconcert gebracht.


Op dinsdag 12 maart 2024, 20u, geniet je opnieuw van het ‘CONCERT VOOR STEFAAN’ in het kader van Klassiek aan Zee – en opnieuw met de jonge solisten van de International Opera Academy.


Met glans en glamour strijken de jonge artiesten van de International Opera Academy neer op het podium van VLC Geuzetorre. De tenoren zetten hun borst op, de mezzo’s zingen de sterren van de hemel en de sopranen spreiden hun vleugels. De bedrijvige pianisten weven alle gezangen bijeen tot één sprankelend concert met opera-aria's, ensembles en lichter repertoire.

Nestel u samen met ons neer en geniet van dit semi-staged concert.


Kaarten zijn te koop bij het UIT kantoor in het Stadhuis, bij Toerisme Oostende en bij bestuursleden - of on-line op https://www.uitinoostende.be/activiteiten/detail/13682/klassiek-aan-zee-concert-voor-stefaan .

 Prijs: 25 EUR - Uitpas-kansentarief 5 EUR. 


© foto Sightways.

Dit evenement wordt gesponsord door: